top of page
  • bramdekoning

Nieuwe sportmodules


Spoorzoeker gaat niet enkel over techniek en fietsen. Ze vormen een belangrijk onderdeel, maar onze sportactiviteiten zijn dat ook.


Een wekelijks terugkerende module is de sport-module in samenwerking met Sporting A. Hier gebruiken we sport om soft skills te trainen en te meten.


Een andere, nieuwe, wekelijkse sportmodule betreft GMB Fitness -training waarin we de jongeren helpen om met hun fysiek alles te kunnen doen in je dagelijkse leven dat je moet en wil kunnen doen.


Deze module wisselt af met de module circus waarin nieuwe vaardigheden met succes worden aangeleerd, zoals jongleren. Iets wat onmogelijk werd geacht wordt plots realiteit.


Tweemaal per jaar gaan we ook op vlottentocht met een zelfgemaakt vlot, en doen we een hoogteparcours waar je je mentale grenzen verlegt.


Als klapper van onze sport-activiteiten plannen we dit jaar - voor diegenen die willen - een meerdaagse fietstocht op onze zelfgemaakte fietsen. Geen enkele activiteit is trouwens verplicht. Spoorzoeker biedt enkel aan. Het is aan jou om wel of niet op de uitdaging aan te gaan.


Centraal in onze sportactiviteiten staat het promoten van een actieve levensstijl in combinatie met een growth mindset. Je moet in je leven , zowel fysiek en mentaal, alles kunnen doen wat je zou willen. Je hebt niet enkel een heldere en zelfzekere geest nodig , maar ook een sterk lichaam. Je wil niet weten hoeveel werknemers dagelijks fysieke kwalen ondervinden ten gevolge van een eenzijdige belasting of te weinig beweging.


Tegelijk met de techniek- en de sportactiviteiten, werken we intensief aan een begeleidingstraject op maat waarbij obstakels naar werk worden opgeruimd, we leggen bedrijfsbezoeken af (om te laten zien wat mogelijk is) en digitale vaardigheden worden verbeterd.

Zo sta je goed voorbereid aan de start van jouw leuke en goedbetaalde nieuwe job.Interesse? Sluit je aan bij spoorzoeker!

bram@stw.be


16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Safety first

bottom of page