top of page
  • bramdekoning

Verslag: bezoek aan Aertssen en Verbeke foundation

Bijgewerkt op: 2 aug. 2022

Eind juni bezochten we Aertssen Logistics in hun nieuwe vestiging in Verrebroek. Zij hebben boeiende vacatures, wij hebben degelijke kandidaten. Als grote internationale speler verliezen zij hun hart voor mensen geen moment uit het oog.


Half augustus starten 2 spoorzoekers een stage van 2 maanden in de paint en assemblage-afdelingen. Na een positieve evaluatie kunnen de ze vervolgens hopen op een vaste job.


Aertssen is niet zomaar een werkgever, het is een familiebedrijf en werd begin dit jaar nog gekroond tot ‘Onderneming van het Jaar 2021'.


Na het bezoek aan Aertssen, bezochten we met een gids VERBEKE FOUNDATION. Een absolute mindblowing ervaring.


Cultuur, natuur en ecologie komen er samen. De ruimte herbergt een indrukwekkende verzameling van moderne en hedendaagse kunst en biedt als kunstenvrijplaats ook kansen aan jonge kunstenaars.


Met zijn 12 hectare natuurgebied en zijn 20.000 m² overdekte ruimten is de Verbeke Foundation één van de grootste privé-initiatieven voor hedendaagse kunst in Europa. De loodsen van het vroegere transportbedrijf van Geert Verbeke werden omgebouwd tot unieke expositieruimtes.69 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Spoor bouw

Comments


bottom of page