top of page
  • Foto van schrijverbramdeko

Yes! Een mooi contract voor onze Spoorzoeker Mazen

Yes! Een mooi contract voor onze Spoorzoeker Mazen bij topbedrijf en warme werkgever BEXCO nv-sa! Hij is superfier dat hij mag meewerken in de gespecialiseerde productie van touwen die onder andere in de marine, haven en industrie gebruikt worden.


Ken je ook iemand die op zoek is naar een goede job zoals Mazen? Of zoek je nieuwe medewerkers voor je bedrijf? Neem snel contact op met Team Spoorzoeker. Via 0487 23 82 07 of bram.dekoning@stw.be.


Mazen startte met het Spoorzoekertraject bij STW. Hier werkte hij aan technische vaardigheden en soft skills in groep. Na de netwerkdag waarop Spoorzoekers en bedrijfsverantwoordelijken elkaar op een actieve manier leerden kennen, mocht de enthousiaste Mazen starten met een stage bij Bexco. Dankzij de goede ondersteuning van Heidi Deblanc, de stagebegeleider en collega's, werd het een succes. Nu heeft hij zijn contract getekend om bij Bexco te blijven werken. STW ondersteunt verder met intensieve job- en taalcoaching op de werkvloer. En we zijn vooral superblij voor Mazen! <3
115 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Spoor bouw

Comments


bottom of page