top of page
  • bramdekoning

Het verhaal van Mazen

Samen met enkele vrienden ontmoette ik een trajectbegeleider van Spoorzoeker in Borgerhout.


Enkele weken later begon ik bij Spoorzoeker. Daar heb ik veel geleerd. Ik leerde met mijn handen te werken, leerde materialen kennen en oefende mijn Nederlands. Vroeger zat ik enkel thuis en ging ik naar school voor de Nederlandse les, maar bij Spoorzoeker leerde ik werken.


Via Spoorzoeker heb ik ook veel bedrijven leren kennen. Bexco, een bedrijf waar ze touwen maken, sprak mij meteen aan. In december begon ik aan mijn stage bij Bexco. De stage gaat zeer goed en het bedrijf past perfect bij mij. Ik leer tijdens mijn stage touwen te maken en werk veel met machines. De collega’s zijn vriendelijk en ik krijg Nederlandse les op het bedrijf. Ik woon ook vlakbij, dat is ideaal.


In de toekomst wil ik hier ook graag blijven werken. Ik hoop dat ik een vast contract krijg en niet meer moet zoeken naar werk.

Spoorzoeker gaf mij de sleutel en ik heb de deur open gemaakt.





72 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Spoor bouw

コメント


bottom of page